Olijfolie 100% salonenque / 50cl

35.62€

Heerlijke extra vierge olijfolie van Chateau Estoublon. De olijven worden manueel geplukt begin november. Deze gefilterde olieen zijn het resultaat van de eerste koude persing.
De flesjes van 50 cl zijn stijlvol verpakt in een tube.

100% SALONENQUE: fris, gekruid, rond. Aroma's van gesneden gras, geeft een frisheid in de mond . Zij is uitermate geschikt op jonge salades en op gestoomde groenten met een beetje balsamico azijn. Deze olie doet het ook goed op aardappelen en in aardappelpuree. Voortreffelijk bij ijs.

100% BERUGUETTE: Het is een vurige, machtige olie met een buitengewone smaak van verse amandel / groene hazelnoot en heeft een bittere toets. Deze olie is uitermate geschikt om te stoven en te braden. Hij kan zowel gebruikt worden bij vis, vlees, gevolgelte en groenten. Hij doet het uitzonderlijk goed bij gestoofde tomaat.

100% BOUTEILLAN: evenwichtige, aromatische olijfolie. Een aroma van artisjok, groene salade en groene appel. Deze olie is uitermate geschikt om salades en gestoomde groenten af te werken. Hij is heerlijk als laatste touch op vis.

100% GROSSANE: sierlijk, zacht, fijn. Aroma's van citrusvruchten. Deze olie is uitermate geschikt bij fijne vis. Zij doet het perfect bij Sint-Jacobsvruchten. Deze olie is bovendien ook heerlijk bij fruitsalade, voornamelijk aardbeien met een vleugje citroen.

100% PICHOLINE: machtig, vurig, bitter. Deze olie is uitermate geschikt bij groene groenten en jonge scheuten. Hij is zeer lekker bij carpaccio van vis en in tartaar met een vleugje cintroen. Voortreffelijk in de sorbets of ijs.

In winkelmandje:

  • Model: 3812551
  • Merk: CHATEAU ESTOUBLON

Stel een vraag